Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Обстановка на українсько-російському кордоні

Минулої доби обстрілів блокпостів, де прикордонники несуть службу разом з військовослужбовцями ЗСУ, не було. Безпілотних літальних апаратів прикордонниками зафіксовано також не було. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

На адміністративній межі з АР Крим прикордонники Бердянського загону фіксували польоти російської авіації.

Загалом над тимчасово окупованою територією були виявлені 3 вертольоти, які здійснювали польоти в безпосередній близькості від адмінмежі.

У зоні АТО продовжувалися заходи щодо недопущення переміщення товарів на підконтрольну бойовикам територію.

У районі н.п. Трьохізбенка та Петрівка зведена мобільна група до складу якої входять прикордонники затримала два транспортні засоби. Автівки перевозили будівельні матеріали та товари народного споживання на суму понад 30 тисяч гривень. Вантаж водії перевозили без відповідних дозвільних документів. Ще один автомобіль представники зведеної мобільної групи затримали в районі населеного пункту Виноградне. Транспортним засобом перевозили 1,5 тонни соняшникової олії. Автівка слідувала до не контрольованої території. Загальна вартість товару склала 50 тисяч гривень. Також прикордонники Краматорського загону в районі н.п. Верхньоторецьке затримали 3 осіб. Порушники намагалися в обхід КПВВ «Мар’їнка» перемістити вантаж кави та чаю на суму 12 тисяч гривень.

Ще два транспортні засоби з порушеннями, які слідували на тимчасово непідконтрольну територію, виявили прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби в контрольному пункті в'їзду/виїзду «Новотроїцьке». Автомобілі перевозили автозапчастини та картки поповнення інтернету на суму понад 550 тисяч гривен.

Крім того, під час здійснення перевірочних заходів прикордонники Краматорського загону у КПВВ «Мар’їнка» виявили приховані вироби із срібла на суму понад 16 тисяч гривень.

У всіх випадках транспортні засоби та вантажі передані компетентним органам для прийняття правових рішень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ