Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Обстановка на українсько-російському кордоні

Минулої доби обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було.

На адміністративній межі в районі Арабатської стрілки прикордонники Бердянського загону зафіксували у трьох випадках польоти літаків  Су-24 РФ над тимчасово окупованою територією АР Крим. Поінформовано взаємодіючий підрозділ ПС ЗСУ.

У КПВВ  «Зайцеве» під час заходів перевірки на виїзд до неконтрольованої території прикордонний наряд спільно з представниками фіскальної служби та СБУ в автомобілі «Шевроле» виявили 25 набоїв калібру 9 мм до травматичної зброї. Виявити набої, які водій – громадянин України, віз в багажнику серед особистих речей, допоміг службовий собака. Набої вилучено встановленим порядком співробітниками поліції в Донецькій області.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби затримали 2 автомобілі, в яких не збігалися номери кузовів з номерами техпаспортів. 

Водії обох автомобілів «Рено» 2013 та «Тойота» 2014 років випуску прямували із підконтрольної бойовикам території. На порушників складено протокол за ст. 121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, номери агрегатів яких не відповідають записам в реєстраційних документах».

Наразі транспортні засоби разом з водіями передані співробітникам Національної поліції.

А у  КПВВ «Новотроїцьке» прикордонний наряд Донецького загону виявив у громадянина України підроблене доручення на право керування автомобілем «Опель» української реєстрації в АРК.

До Волноваського відділу поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ