Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Обстановка на українсько-російському кордоні

Незаконні збройні формування минулої доби продовжували обстрілювати позиції блокпосту «Майорськ», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Учора ввечері та сьогодні вночі бойовики стріляли зі 120-мм мінометів, СПГ-9, АГС-17, ЗУ-23. Всього з н.п. Горлівка випущено близько 60 мін. Міни розірвались безпосередньо біля блокпосту. Постраждалих серед прикордонників немає. Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Прикордонниками спільно з представниками фіскальної служби зупинили лінії розмежування, а саме у КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка»  4 автомобілі з вантажем м’яса, стоматологічних препаратів, одягу та комплектуючих до комп’ютерної техніки загальною вартістю понад 130 тисяч гривень. Транспортні засоби, які прямували з порушенням правил переміщення товарів до неконтрольованої території, передали представникам фіскальної служби.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прикордонники Краматорського загону оформили 1 автомобіль з гуманітарним вантажем від благодійного фонду «Людина в біді». Транспортний засіб перевозив понад 18 тонн продуктових наборів для жителів Донецька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ