Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події  |  Війна з Росією

Обстріл Мар'їнки: серед поранених 3-річна дівчинка

Сьогодні ввечері, 21 липня, російські терористичні війська обстріляли житлові райони Мар'їнки. Внаслідок обстрілів постраждали цивільні. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"У Мар’їнці 56-річна жінка отримала осколочне поранення стегна. Міна чи снаряд (зранку спеціалісти розберуться – що саме) прилетіла й вибухнула у неї на подвір’ї – на вулиці Героїв Чорнобиля (колишня Орджонікідзе).
На місце події виїхали бригади ДСНС та швидкої допомоги. Жінку доправили до Курахівської лікарні, де вже надали допомогу. Лікарі кажуть, стан стабільний", - написав Павло Жебрівський.

Згодом він повідомив: "З Мар’їнки, на жаль, продовжують надходити сумні повідомлення: на вулиці Молодіжній поранено троє дітей – 19-річна Аня, 14-річний Іванко й 3-річна Тамара. Міна впала на подвір’ї, де на той час перебували діти. 
Вони отримали уламкові поранення. На щастя, неважкі, їхньому життю ніщо не загрожує. Найбільше зачепило меншу – Тамару, її поранило у живіт. 

Наразі у лікарні в Курахово, куди доправили дітей, перебуває Володимир Мороз, голова Мар’їнської адміністрації, керівник військово-цивільної адміністрації. За його словами, щойно найменшу дівчинку вивели з операційної, лікарі кажуть, уламок не зачепив внутрішніх органів. 

Медики вже оглянули й надали медичну допомогу усім трьом дітям - дрібні уламки з м’яких тканин дістали. Але кажуть, їм потрібне буде серйозне медикаментозне лікування. Дав вказівку забезпечити дітей усім необхідним".

Додамо, що учора вночі проросійські найманці завдали шкоди Красногорівці та передмістю Мар’ї нки.

Внаслідок нічного обстрілу у Красногорівці постраждали житлові будівлі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ