Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

ОДЮСШ – переможець львівської баскетбольної Бізнес-Ліги

У палаці спорту «Галичина» відбулися два завершальні матчі сезону в місцевій Бізнес-лізі. Спочатку у матчі за бронзові нагороди сильнішого виявляли «ЛНУ-Intellias» та «LvivWarriors», а після них у «золотому» матчі зустрічалися команди ОДЮСШ та «Віта-Агро».

У матчі за третє місце найбільший внесок в підсумкову перемогу «ЛНУ-Intellias» (73:49) зробили Дмитро Клебан та Назар Левків. Перший зміг здійснити 12 підбирань, другий – набрав 25 очок та був практично бездоганний у виконанні двоочкових кидків: 9 з 11 його спроб були вдалими. У складі іншої команди можна відзначити 20 набраних очок Назара Данилевича.

Матч за «золото» став окрасою турніру. Команда з ОДЮСШ у напруженому матчі змогла перемогти «Віта-Агро». Нагадаємо, що «Віта-Агро» є діючим переможцем Відкритого чемпіонату міста. Дещо підсилена команда ОДЮСШ здобула перемогу з рахунком 73:56 завдяки неймовірній грі Олега Юзефчика: він оформив дабл-дабл, набравши аж 40 очок та здійснивши 10 підбирань.

По завершенню матчів відбулася церемонія нагородження. Учасників Бізнес-ліги нагороджували президент Львівської міської федерації баскетболу Дмитро Крамар, почесний президент Львівської обласної федерації баскетболу Роман Іванців, організатор турніру Андрій Калічак та Роман Городечний (віце-президент обласної федерації баскетболу та президент БК «Львів-УАД»), який лише нещодавно повернувся з Евересту, ставши першим львів’янином, кому вдалося підкорити найвищу точку планети.

До слова, представлення Романа Городечного зірвало особливі овації у призерів чемпіонату. Сам підкорювач Евересту подякував усім учасникам чемпіонату Бізнес-ліги, а особливо відзначив спонсорів та людей, які свої гроші вкладають у розвиток спорту та баскетболу зокрема. Більше того, усі очільники львівського баскетболу висловили велике сподівання, що наступний чемпіонат як і міста, так і Бізнес-ліги, збере ще більше команд хорошого рівня.

На фото: Роман Городечний нагороджує срібного призера чемпіонату "Віта-Агро"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ