Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Офіцер після поранення в бою служить у ТЦК на Волині

В березні 2022 року під час штурму села Липівка на Київщині волинянин отримав поранення
фото Суспільне

Військовослужбовець Ярослав Тичковський має звання капітана. Зараз старший офіцер служить у відділенні рекрутингу Володимир-Волинського Терцентру комплектування і соцпідтримки.

На Волинь боєць повернувся після поранення, повідомляє Суспільне.

Ярослав Тичковський розповів: військову службу розпочав ще у 2008 році в лавах прикордонників. У лютому 2015 року здобув свій перший бойовий досвід — воював біля Майорська на Донеччині. У 2019-му — на Луганщині, у складі 14 окремої бригади.

В березні 2022 року під час штурму села Липівка на Київщині волинянин отримав поранення. Процес лікування та часткового відновлення тривав майже 6 місяців.

Після реабілітації, каже Ярослав, до побратимів повернувся вже в Куп’янський район Харківської області, де вони разом більше, ніж півтора року виконували бойові завдання.

Вже на Харківщині, пригадує військовий, через раніше отримане поранення його стан погіршився. Довелося повернутися на Волинь, але військову службу він не залишив та продовжив її у ТЦК, де окрім нього також служать інші бійці з пораненнями.

"Я віру, що війна не назавжди, просто треба набратися терпіння, адже попереду на нас чекає перемога", — говорить військовий.

Тепер одним з напрямків роботи капітана є мотивування молоді до здобуття військових професій, проведення військово-патріотичного виховання і пошук кандидатів для проходження служби за контрактом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ