Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Офіційно: «Динамо» і «МанСіті» зіграють при глядачах

Матч Ліги чемпіонів «Динамо»-«Манчестер Сіті» відбудеться в присутності глядачів. Контрольно-дисциплінарна та етична інстанція УЄФА задовольнила апеляцію київського клубу на рішення від 24 листопада, - повідомив офіційний сайт синьо-білих.

"У зв'язку з розглянутою апеляцією київського «Динамо» на рішення Контрольно-дисциплінарної та етичної інстанції УЄФА від 24 листопада 2015 року внесено наступні зміни: Зобов'язати ФК «Динамо» Київ» провести (1) матч у якості приймаючого клубу в рамках змагань УЄФА за зачиненими дверима", - йдеться в рішенні. 

Оскільки клуб уже зіграв за зачиненими дверима 9 грудня 2015 року один матч Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2015/2016 проти ФК «Маккабі» (Тель-Авів), то клуб уже виконав цю санкцію.

ФК «Динамо» Київ» оштрафовано на 50 000 євро та зобов'язано покрити витрати, пов'язані з розглядом справи, сумарно в розмірі 4000 євро (за вирахуванням збору за розгляд апеляції).

Отож, нагадуємо, що перша гра 1/8 Ліги чемпіонів проти англійського «Манчестер Сіті» відбудеться у Києві на НСК «Олімпійський» 24 лютого. Початок поєдинку о 21.45.

FC Dynamo Kyiv

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ