Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Офіційно: футзал Львівщини об'єднався

Сьогодні, 24 лютого, Голова Львівської Асоціаці ї футболу Олександр Шевченко, президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як і Голова Асоціації футзалу Львова Петро Закалюжний підписали Меморандум про співпрацю.

Футзал Львівщини об’єднався офіційно. Сьогодні, 24 лютого, Голова Львівської Асоціаці ї футболу Олександр Шевченко, президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом'як і Голова Асоціації футзалу Львова Петро Закалюжний підписали Меморандум про співпрацю.

Одними з головних пунктів підписаного договору є затвердження плану-календаря змагань Асоціації футзалу Львівщини, Асоціації футзалу Львова з Львівською Асоціацією футболу. Згідно підписаного документу, Асоціація футзалу Львова, Головою якої є Петро Закалюжний, проводитиме змагання під назвою «Комерційна ліга», а на її матчах працюватимуть арбітри Асоціації футзалу Львівщини.

Відтепер Асоціація футзалу Львівщини затверджуватиме усі регламентні документи та додаткові положення «Комерційної ліги», однак відповідальність за усю фінансову діяльність «Комерційної ліги» нестиме безпосередньо Петро Закалюжний.

«Усі футзальні змагання мають проходити в єдиному режимі, в єдиному потоці на високому рівні в гідних залах із залученням лікарського персоналу і комфортом у плані призначення арбітрів, – наголосив Олександр Шевченко, коментуючи рішення про підписання відповідного меморандуму. – Хочу, щоби футбол і його молодший брат футзал жили дружною сім'єю. Я започаткував це у Львові, аби показати всій Україні, як асоціації з різними світоглядами можуть співпрацювати і рухатися в одному напрямку».

Мирослав Хом'як цілком підтримав таку ініціативу: «Цей меморандум ми спільно напрацьовували близько трьох місяців. Я вважаю, що це величезний позитивний крок, зроблений у Львівській області. Футзал мусить розвиватися, кількість футзальних команд має збільшуватися. Це може відбуватися, коли все буде під однією структурою».

Плюси у співпраці на відповідних засадах бачить і Петро Закалюжний: «Олександр Шевченко зайняв чітку позицію: жити мирно і мати те, що кожен хоче. На мою думку, такі зміни лише на краще».

Асоціація футзалу Львівщини твердо переконана у тому, що підписаний меморандум про співпрацю між трьома сторонами – це великий крок до побудови правильної структури розвитку футболу та футзалу у нашому регіоні. Відтепер саме наше місто повинно стати прикладом для інших в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ