Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Офіційно: «Карпати» та «Севілья» домовилися про трансфер Мар’яна Шведа

Львівські «Карпати» та переможець Ліги Європи сезону 2014/2015 іспанська «Севілья» домовилися про трансфер 18-річного нападника Мар’яна Шведа. Вихованець клубної школи сьогодні вилетить до Іспанії, де пройде медогляд, повідомив львівськой клуб на Фейсбук.

Фото - ФК "Карпати"

Нагадаємо, що Мар’ян Швед дебютував на рівні Прем’єр-ліги на початку 2015 року, а до цього він був лідером юніорської команди «Карпат». У 10-и матчах нападник відзначився двічі. Ще два матчі він провів у новому чемпіонаті.

Водночас «Севілья» на своєму офіційному сайті повідомила, що український вінгер, якому допіру виповнилося 18, після медогляду підпише п’ятирічний контракт з  однією з молодіжних команд клубу. Втім, андалусійці розраховують, що  кінцевим пунктом призначення талановитого лівоногого футболіста стане перша команда «Севільї».

Вихованець львівського клубу Швед приєднався до основної команди «левів» у 17 років, встиг проявити себе і у збірних України U-16 та U-19.

«Гравець є одним з найбільш перспективних українських футболістів. У «Севільї»  вже грає його співвітчизник Коноплянка, що, безумовно, допоможе адаптації обох», - зауважили у прес-службі «Севільї». 

 

«Карпати» та «Севілья» домовилися про трансфер Мар’яна ШведаЛьвівські «Карпати» та переможець Ліги Європи сезону...

Posted by ФК «Карпати» Львів on 4 серпня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ