Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Офіційно: "Реал Мадрид" підпише конкурента Луніну

Футбольний клуб "Реал Мадрид" підтвердив домовленість про трансфер голкіпера лондонського "Челсі" Тібо Куртуа. Відповідне повідомлення з`явилося на офіційному сайті іспанського гранда.

Завтра, 9 серпня, бельгієць прибуде до Мадрида. Після медичного обстеження відбудеться презентація гравця в президентській ложі на стадіоні "Сантьяго Бернабеу".

Згодом Куртуа вперше одягне футболку свого нового клубу і традиційно вийде на поле "Сантьяго Бернабеу", щоб бути представленим вболівальникам. 

Суму трансферу офіційно не оголошують, втім, іспанські ЗМІ пишуть про 35-40 мільйонів євро.

Крім того, як повідомив офіційний сайт "вершкових", хорватський півзахисник Матео Ковачіч наступний сезон проведе в оренді у "Челсі". 

Нагадаємо, що 23 липня цього року український воротар луганської "Зорі", 19-річний Андрій Лунін, підписав з "Реал Мадрид" шестирічний контракт. Українець провів у складі "вершкових" передсезонні збори у США та взяв участь у двох матчах, проти "Манчестер Юнайтед" і "Ювентуса". Протягом виділеного йому ігрового часу Лунін не пропустив жодного м`яча і заслужив схвальні відгуки іспанської преси та вболівальників. 

Крім того, у складі "Реал Мадрид" уже є костаріканський голкіпер Кейлор Навас, який був основним протягом останніх трьох сезонів, його дублер, іспанець Кіко Касілья та 20-річний Люка Зідан.

Натомість "Челсі" у новому сезоні зробить ставку на молодого іспанця, 23-річного вихованця "Атлетіка" з Більбао Кепу Аррізабалагу. Сьогодні баскський клуб на своїй офіційній сторінці підтвердив інформацію про те, що лондонський клуб викупив контракт Аррізабалаги за 80 млн євро. Жоден клуб в історії ще не купував голкіпера за такі гроші. Також це рекордна сума, яку заплатили за іспанського футболіста. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ