Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Оголошено підозру службовцям лісгоспу та директору товариства на Львівщині

Незаконна реалізація деревини – повідомлено про підозру службовцям лісгоспу та директору товариства на Львівщині. Про це інформує Відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури
Фото: Львівська обласна прокуратура

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру лісничому та майстру лісу однієї із філій ДП «Ліси України», а також директору лісопильного товариства. Їм інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, між лісовим господарством та товариством було укладено договір на відпуск деревини породи «Ялиця біла».

Однак, надалі, службові особи лісгоспу у змові з директором товариства заволоділи заготовленою лісопродукцією державного підприємства, на якому працювали.

Для цього вони здійснили навантаження деревини на вантажний автомобіль товариства. Після чого забезпечили його відпуск без товарно-супровідних документів, які б підтверджували законність продажу лісництвом даної деревини та без здійснення обліку деревини.

Слідчі дії тривають.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Львові, за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР НП України та Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ