Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Як створити інтернет-магазин за лічені секунди із сервісом Clevercart

Хочете продавати в режимі “онлайн”? Тоді, ясна річ, вам потрібен сучасний і функціональний вебсайт.

Та часто новачкам в такому бізнесі фінансово не під силу замовити розробку інтернет-магазину, бо така послуга не з дешевих.

Та є відмінна альтернатива – створити сайт своєї крамнички власноруч, використавши для цього український сервіс Clevercart https://clevercart.pro/, де ви за кілька хвилин зможете безкоштовно запустити сайт, додавши товари, описи до них, світлини, контакти, підключити платіжні системи тощо.

Більше того, коли ваша справа піде в гору і приноситиме стабільний дохід, на сервісі можна обирати платні опції, щоб по максимуму «прокачати» свій онлайн-магазин, зробивши його ще зручнішим і функціональним.

Як створити сайт магазину на Clevercart

З цим завданням, безперечно, справиться будь-хто, бо конструктор сайтів, який пропонує Clevercart, має інтуїтивно зрозумілі кроки, упродовж яких система сама підказує вам, що і як робити.

Отже, ви перейшли на сайт сервісу зі створення сайтів, далі натискаємо на кнопку «Створити сайт безкоштовно». Затим крокуємо вперед:

  1. Вводимо назву крамнички. Добряче подумайте над цим. Головне, щоб назва була простою і легко запам’ятовувалася;
  2. Обираємо категорію, в якій працюватиме ваш магазин. На вибір – «Їжа та напої», «Одяг та аксесуари», «Ручні вироби», «Засоби краси та догляду», «Щось інше», де потрібно вказати свою категорію, якщо запропоновані не підходять;
  3. Створюємо перший товар, вказавши назву, додавши світлину, ціну та варіації (колір, розмір, вага тощо), якщо такі є;
  4. Вказуємо способи доставки і посилання на онлайн-магазин, яке потрібно придумати (як правило, це назва магазину);
  5. Додаємо контактний номер телефону та адресу електронної пошти.

Як бачимо, все дуже просто, зрозуміло, а головне – швидко і без зайвих зусиль.

У підсумку ви отримуєте класний та лаконічний сайт для свого інтернет-магазину, з допомогою якого запросто продаватимете товари, розвиваючи в такий спосіб власну справу.

До речі, на Clevercart доступна демо-версія довільного сайту, яка дозволяє кожному оцінити, на що здатен сервіс, які він має переваги та як загалом виглядатиме і приблизно працюватиме ваш онлайн-магазин після створення і запуску.

Український стартап Clevercart – це класне рішення для тих, хто тільки стає на бізнес-стежину і не хоче одразу ж нести значні фінансові витрати. Сервіс дозволяє за кілька хвилин створити та запустити сайт інтернет-магазину, на якому можна продавати, як кажуть, вже і зараз, а не якось іншим разом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ