Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Оголошено склад журі нацвідбору на Євробачення-2019

Визначено склад членів журі Національного відбору-2019 на Євробачення. Передає УНН із посиланням на прес-службу UA:ПЕРШИЙ.

"...завершено прийом заявок від артистів і музичних колективів, які прагнуть представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі нагадали, що згідно з правилами, переможці першого етапу Нацвідбору – Всеукраїнського попереднього відбору – будуть оголошені не пізніше 20 січня.

"Натомість, склад членів журі Національного відбору-2019 вже визначено. З 9 лютого в прямих ефірах оцінювати виступи учасників і разом з глядачами обирати пісню, яка представить Україну на Євробаченні, будуть Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов", - зазнчає прес-служба.

"Ми задоволені таким складом журі та поки не бачимо необхідності його міняти. Кожен з наших суддів професіонал, кожен сильний у своєму напрямку. Вони відмінно доповнюють один одного. Їхні оцінки і різниця поглядів на кращу пісню створюють поле для палких дискусій. Хто знає, можливо цього року на нас чекає щось нове, і наші члени журі виявлять одностайність у виборі переможця", – зазначила керівник Національного відбору на Євробачення Наталя Франчук.

Прямі ефіри Національного відбору-2019 пройдуть 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал). Музичний продюсер Національного відбору-2019 – Руслан Квінта. Ведучий прямих ефірів – Сергій Притула. 

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ