Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупантами обстріляне село Чермалик

Окупантами обстріляні село Чермалик, а також ремонтні бригади, піротехніки та мобільні групи СЦКК в інших населених пунктах. Про це інформує прес-центр ООС.

5 березня 2019 року під час здійснення аварійно-відновлювальних робіт на підстанції та високовольтній лінії електропередач у місті МАР’ЇНКА, по вулицях Жовтневій та Карпова, з напрямку селища ТРУДІВСЬКІ Петровського району Донецька двічі ‒ близько 10.00 та 12.00 зі стрілецької зброї та підствольного гранатомету ГП-25 була обстріляна ремонтна бригада АТ “Донецькі Електромережі”, а також піротехнічна група Державної служби України з надзвичайних ситуацій та представники української сторони СЦКК, які здійснювали забезпечення проведення заходу. Роботи були призупинені на дві години, але пориви на лінії ЛЕП все ж таки було усунуто.

Крім того, при виконанні аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації пориву водогону між населеним пунктом БЕРЕЗОВЕ та насосною станцією поблизу ОЛЕНІВКИ Волноваського району, близько 10.30 зі стрілецької зброї була обстріляна ремонтна бригада КП “Вода Донбасу”, а також піротехнічна група ДСНС та представники української сторони СЦКК, які здійснювали забезпечення проведення заходу. Роботи довелося призупинити, бригада була вимушена евакуюватись.

Також українська сторона СЦКК повідомляє, що 4 березня о 10.00 збоку збройних формувань Російської Федерації з напрямку населеного пункту Набережне здійснено обстріл населеного пункту села Чермалик із застосуванням кулемета калібру 7,62 мм. Внаслідок влучання черги з кулемета по житловому будинку по вул. Нікітіна 25 пошкоджено стіну будинку, на якій утворилось кілька пробоїн від куль. На щастя, власник будинку не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ