Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти на Донбасі сім разів обстріляли сили ООС

Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ сім разів, в тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці тричі обстріляли позиції наших захисників з мінометів калібру 82 мм. поблизу селища ПІСКИ.

Також позиції наших військ були обстріляні в районі населеного пункту ЛЕБЕДИНСЬКЕ з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу селища ПАВЛОПІЛЬ з гранатометів.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових двічі з гранатометів різних систем та стрілецької поблизу населеного пункту КРИМСЬКЕ; з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі ХУТОРА ВІЛЬНИЙ.

Також позиції наших військ були обстріляні в районі населеного пункту ПІВДЕННЕ з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних не постраждав.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ