Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти обстріляли українські позиції з мінометів та гранатометів

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із забороненої Мінськими угодами зброї – мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомили Гал-інфо у прес-службі ООС.

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 9 разів порушили режим припинення вогню. 

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил.

Поблизу Майорська з напрямку Шахта 6-7 о 12.25 год. противник розпочав обстріл цивільної інфраструктури в районі гуманітарного дорожнього коридору «Горлівка – Бахмут». Застосував при цьому гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети. Через такі дії збройних формувань Російської Федерації та її найманців, що призвели до реальної загрози для життя та здоров’я мирного населення, а також персоналу, який здійснював свою діяльність в КПВВ "Майорське" Командувачем операції Об'єднаних сил було прийнято рішення про тимчасове призупинення його роботи.

Наразі роботу КПВВ "Майорське" відновлено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ