Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти під Авдіївкою використовують жінок для провокацій

Вранці 16 травня військовослужбовцями бригади була зупинена спроба незаконного перетинання лінії розмежування цивільною особою в зоні бойових дій. Літня жінка 1946 року народження з невідомих причин простувала нашпигованим нерозірваними боєприпасами полем з окупованого Донецька в підконтрольну Україні Авдіївку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби 72-ї ОМБр на Фейсбуці.

Порушницю було затримано і передано відповідним службам для з'ясування причин, які змусили більш як 71-літню мешканку одного з окупованих сіл поблизу Донецька зважитись на небезпечну для життя мандрівку лінією вогню, де щодня трапляються десятки ворожих обстрілів з кулеметів та мінометів і артилерії.

Кілька тижнів тому була схожа спроба незаконного перетину лінії розмежування в обхід встановлених пунктів пропуску: того разу порушницею виявилась молода жінка асоціального типу, яка теж чомусь наполегливо намагалася пройти мінними полями з окупованого Донецька в українську Авдіївку. Пояснити причину своїх дій вона не змогла.

Про подальшу долю обох жінок та причини їх смертельно небезпечних мандрів повідомимо після завершення слідства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ