Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти планують перейменувати Маріуполь на Жданов

російські загарбники розглядають питання про перейменування міста Маріуполь на Жданов. Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко

"В інтерв’ю окупантам керівник ветеранського руху окупації Афганістана Василь Туряница  проговорився, що разом з псевдореферндумом разглядають питання перейменування Маріуполь в Жданов", - йдеться у повідомленні.

окупанти оголосили про закінчення видачи гуманітарної допомоги у режимі живої черги. Раніш анонсований крок, який має на меті примус до роботи на завалах, благоустрої та зменьшення ресурсного тягаря окупаційної влади. Прийняте рішення провокує збільшення черг по інших тимчасових пунктах видачі гумаітарки та ставить під загрозу питання достатості їжи для всіх верств населення.

за результатом дослідження, окупанти надають маріупольцям воду непридатну для споживання в якості питної, яку набирають в річках Маріуполя

для часткового розселення містян в Приморському районі окупанти будують бетонні бараки . Путінки йдуть на зміну Хрущевкам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ