Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти провалили евакуацію населення з лівого берега Дніпра - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду, під час якої розглянули ситуацію з Каховською ГЕС, перевіркою бомбосховищ та забезпеченням Збройних сил України.
Фото - ілюстративне

Про це Володимир Зеленський повідомив у Telegram.

"Ситуація з Каховською ГЕС – тема номер один на сьогоднішньому ранковому селекторі. Доповідав новопризначений керівник штабу з подолання наслідків очільник МВС Ігор Клименко. Він уже на місці. Вирішується питання термінового забезпечення питною водою та довготривалі рішення для населених пунктів, які живилися з водосховища. Відбувається оцінка збитків та екологічної шкоди", — йдеться в дописі Зеленського.

Президент також зазначив, що евакуацію людей на лівому березі Дніпра росіяни повністю провалили. З огляду на це Україна буде звертатися до міжнародних організацій. Окрім цього, за словами Зеленського, під час селекторної наради було заслухано зведення з фронту, дані розвідки та обговорено питання забезпечення технікою та боєприпасами ЗСУ.

"Також обговорили проміжні підсумки інспекції бомбосховищ, які виявились, на жаль, невтішними", — написав президент України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ