Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти вдарили по Миколаївщині: є загиблі та поранені

Миколаївська обласна державна адміністрація оприлюднила інформацію щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на 08:00 ранку 5 червня.

Так, вчора, 4 червня, російські окупаційні війська обстріляли один з районів Миколаєва. Застосовано  ракетну систему залпового вогню "Ураган" та ствольну артилерію. Внаслідок обстрілу загинуло три особи. Також є особи, які дістали важких поранень і наразі перебувають у лікарні. 

Під час обстрілу житлового району пошкоджено багатоповерхові будинки та автомобілі. На території приватного підприємства сталася масштабна пожежа – вщент вигоріло велике складське приміщення. 

Зранку, 5 червня, місто знову зазнало обстрілів. Попередньо сталася пожежа лісу у передмісті.

У Баштанському районі вдень та вночі, 4 червня, були обстріли у Широківській громаді, однак здебільшого поза межами населених пунктів. За попередньою інформацією потерпілих і пошкоджень немає. Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Миколаївському районі зранку, 4 червня, внаслідок ворожих обстрілів зайнялася пожежа підстилки на території Галицинівського лісництва. Ввечері, 4 червня, були обстріли будівлі у с. Стара Богданівка Радсадівської громади. Постраждалих немає. 

Зранку, 5 червня, з 04:50 внаслідок обстрілів міста Очакова Очаківської громади пошкоджені будинки, в деяких районах міста відсутнє світло. Є потерпілі.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ