Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти заборонили персоналу ЗАЕС спілкуватись між собою

На тимчасово окупованій Запорізькій АЕС окупанти посилюють правила роботи і перебування працівників на об'єкті − наразі атомникам не дозволяють навіть спілкуватися між собою.
Фото: Енергоатом

Про це пише НАЕК Енергоатом у Telegram.

"Після нещодавно введеної заборони користуватися навіть кнопковими телефонами на майданчику ЗАЕС російські терористи виходять на новий рівень абсурду – вводять для персоналу ще більш безглузді обмеження", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі на ЗАЕС залишаються працювати близько 2,5 тисячі атомників.

Але те, як саме має працювати станція, вирішують озброєні охоронці − вони ретельно перевіряють атомників перед зміною, дозволяють їм проходити на робочі місця виключно естакадою, забороняють переміщуватися територією ЗАЕС і навіть виходити на вулицю.  

Також, за даними НАЕК, окупанти вимагають, щоб атомники на роботі дивилися лише прямо перед собою і не спілкувалися один з одним.

Причиною нових заборон, які дуже ускладнюють робочу комунікацію між працівниками ЗАЕС, Енергоатом називає те, що окупанти намагаються замаскувати свої вогневі позиції та велику кількість військової техніки на території станції.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ