Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олександр Ільющенков – найкращий гравець «Руху» у березні

У першому весняному місяці «Рух» провів два офіційні поєдинки і не пропустив жодного гола. Мабуть, саме тому в нашому традиційному опитуванні переміг воротар винниківської команди, який і став першим тріумфатором року.

Загалом – на схвальні відгуки заслужили всі «рухівці», які з однаковим рахунком 1:0 спочатку обіграли в Одесі «Жемчужину», а потім у Львові на стадіоні «Україна» лідера Першої ліги київський «Арсенал». І якщо у першому з вище згаданих поєдинків особливої роботи в Олександра Ільющенкова не було (постаралися оборонці «Руху» надійною грою), то в зустрічі з київськими «канонірами» голкіпер став справжнім героєм зустрічі. Крім того, що здійснив декілька чудових сейвів, ще й після травми внаслідок зіткнення із суперником з підозрою на струс мозку наполіг на тому, щоби залишитися на полі, і таким чином психологічно надихнув партнерів, і вони довели справу до перемоги.

Найсерйознішу конкуренцію стражу воріт винниківського колективу в березні склав центральний оборонець Ігор Дуць. Саме його підключення до атаки виявилося вирішальним у поєдинку з тим же «Арсеналом» – він майстерно виграв повітряну дуель і влучним ударом приніс команді перемогу. До того ж Ігор надійно виконував у двох поєдинках минулого місяця свої безпосередні захисні обов’язки. Цікаво, що в нашому опитуванні журналісти віддали рівну кількість балів Ільющенкову та Дуцю, проте вирішальним виявився вклад фахівців, які одностайно поставили на перше місце воротаря «Руху».

Третє місце в опитуванні – теж із певним відривом від інших – зайняв півзахисник Борис Баранець. У двох березневих поєдинках саме його влучні і гострі передачі призвели до двох голів у ворота суперників – спочатку в Одесі він асистував Іванові Білому, а на «Україні» виклав м’яч на голову Ігореві Дуцю.

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ