Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олександр Караваєв офіційно став гравцем «Фенербахче»

Півзахисник «Зорі» Олександр Караваєв переходить в футбольний клуб «Фенербахче».

Головний тренер «Фенербахче» Дік Адвокаат, якому дуже сподобалася гра Олександра, звернувся в футбольний клуб «Шахтар» і особисто до гравця з пропозицією про перехід. Олександр звернувся з цим питанням до президента «Зорі» Євгена Геллера з проханням розірвати контракт про оренду, який був розрахований до кінця цього сезону, що можна зробити тільки в тристоронньому порядку, так як одноосібних прав у «Шахтаря» повернути гравця достроково немає.

Після довгих переговорів між футбольним клубом «Шахтар», якому належать права на футболіста і футбольним клубом «Зоря», в особі президента Євгена Геллера, головного тренера Юрія Вернидуба, генерального директора Сергія Рафаїлова і тепер уже екс-гравця Олександра Караваєва, була досягнута домовленість про перехід.

Президент «Зорі» Євген Геллер зазначив, що наш головний пріоритет - людські відносини. Ми не приховуємо, що цей гравець дуже потрібен «Зорі». Але, з огляду на те, що Олександр Караваєв довгий час приносив користь нашому клубу і багато наших досягнень були пов'язані з ним, прохання футболіста було задоволено, а орендний контракт розірваний, що дасть можливість Олександру стати гравцем «Фенербахче».

Пропозиція від «Фенербахче», безумовно, приваблива і в фінансовому, і в ігровому плані. Не кожен клуб в Україні може запропонувати такі фінансові умови. Плюс, «Фенербахче» буде продовжувати грати в Лізі Європи. Одна з цілей нашого недавнього єврокубкового опонента - боротьба за призові місця в чемпіонаті Туреччини, і, як наслідок, потрапляння в Лігу Чемпіонів.

Нагадаємо, що Олександр Караваєв приєднався до «Зорі» в сезоні 2014/15. За цей час він став ключовим гравцем команди, застовпивши за собою місце правого вінгера. На рахунку футболіста 56 матчів і 16 забитих м'ячів у футболці «Зорі» в національному чемпіонаті, ігри в основі нашої команди в Лізі Європи і Кубку України. Саме з «Зорі» Олександр отримав виклик до Національної збірної України.

ФК «Зоря»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ