Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Олександрія" обіграла "Астру" і вийшла у наступний раунд Ліги Європи

Вчора, 3 серпня, "Олександрія" провела матч у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи проти румунської "Астри" і здобула перемогу з рахунком 1:0.

"Олександрія" виступає в Лізі Європи вдруге. Перший досвід для команди Володимира Шарана вийшов невдалим. У третьому раунді кваліфікації ЛЕ-2016/17 олександрійці поступилися "Хайдуку" (0:3 та 1:3).

Цього разу підопічні Володимира Шарана зуміли покращити свій результат. Після нічийного поєдинку на виїзді, олександрійці в статусі фаворитів приймали румунів на своєму полі і зуміли перемогти. Все вирішив епізод в кінці першого тайму, коли Старенький заробив пенальті, а Запорожан його реалізував.

У другому таймі обидві команди створили по декілька небезпечних моментів, але реалізувати їх не зуміли. Тепер "Олександрія" зіграє в четвертому раунді кваліфікації та побореться за вихід в груповий етап.

"Олександрія" - "Астра" - 1:0 (перший матч - 0:0)
Гол: Запорожан, 43 (з пенальті)

"Олександрія": Паньків, Чеботаєв, Бондаренко, Гітченко, Бацула, Запорожан, Банада, Старенький (Пономар, 57), Грицук (Каленчук, 78), Цуріков, Сітало (Куліш, 68)

"Астра": Ілієв, Стан, Дандя, Польчак, Белу, Мрзляк (Чіпірліу, 84), Маркіньос, Поляк (Мойзе, 52), Іоніце, Нікоара (Балауре, 65), Ле Таллек

Попередження: Сітало, Бацула - Польчак, Іоніце

DT.UA
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ