Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ольга Трофімцева перебуває в Ізраїлі в рамках торгової місії #GOISRAEL2019

7-9 липня українська делегація на чолі з в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольгою Трофімцевою перебуває у м. Тель-Авів (Ізраїль) в рамках торгової місії #GOISRAEL2019. Про це інформує прес-служба Мінагрополітики.

За час перебування у Ізраїлі планується низка зустрічей в. о. Міністра Ольги Трофімцевої, зокрема, з  Міністром сільського господарства Ізраїлю Урі Арієлем та представниками Міністерства, з керівником Ізраїльського центру міжнародного співробітництва ʺМАШАВʺ при МЗС Ізраїлю Послом Г. Хаскілем та Надзвичайним і Повноважним Послом України в Державі Ізраїль Геннадієм Надоленком та членами бізнес-асоціації.

Також передбачається візит Ольги Трофімцевої до ізраїльського науково-дослідного центру ʺВолканіʺ.

Крім того, 8 липня вже відбувся круглий стіл під головуванням в. о. Міністра Ольги Трофімцевої з Федерацією торгових палат Ізраїлю та Ізраїльсько-Українською ТПП.

До складу бізнес-делегації входять українські малі та середні підприємства агросектору, виробники продуктів харчування та напоїв, зокрема, такої продукції як: цукерки, випічка, готові м'ясні вироби, соуси, соки, джеми, сири, конфітюри, батончики, напої, ягоди, фрукти та овочі.

Учасники української делегації візьмуть участь в індивідуальних В2В зустрічах з потенційними покупцями для налагодження бізнес-контактів, пройдуть навчання щодо торгових можливостей в Ізраїлі та виходу на ізраїльський ринок. Крім того, заплановано візити на ізраїльські підприємства для обміну досвідом.

Довідково

Проект фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР за підтримки Офісу з просування експорту України і Мінекономрозвитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ