Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олімпік обіграв Чорноморця і піднявся у верхню шістку УПЛ

Олімпік обіграв Чорноморець і піднявся у верхню шістку УПЛ, завдяки єдиному голу на 70-й хвилині забив Максим Дегтярьов. Про це сьогодні, 21 жовтня, повідомила прес-служба Української прем'єр-ліги.

Й усе ж таки – настільки велику роль у футболі грає помилка конкретного футболіста! Навіть якщо вона одна за цілий матч…

Будь-хто з тих, хто дивився за сьогоднішнім поєдинком на стадіоні «Динамо», підтвердить, що найлогічнішим його підсумком мала би бути нічия. Навіть більше: попри те, що господарі поля частіше зустрічалися з м’ячем, голеві моменти впевненіше створювали гості, тож якби не воротар «Олімпіка», донеччани могли вже після першого тайму програвати десь 0:2.

По перерві «Чорноморець» уже не міг похвалитися гострими моментами. Плюс до того, як здалося, з якогось моменту підопічні Червенкова неусвідомлено погодилися на нічию. Й от якраз тоді сталась одна помилка однієї людини – центрбек Міщенко, котрий досі грав бездоганно, витворив щось таке, що, мабуть, і сам не зможе пояснити. Тому – 1:0 на користь «Олімпіка».

По тому «Чорноморець» відчайдушно кинувся відіграватись, однак реальних нагод забити в одеситів не було…

Протокол матчу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ