Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олімпійська футбольна збірна України розгромила суперника на міжнародному турнірі

6 червня олімпійська збірна України поєдинком із командою Італії продовжила свій виступ на міжнародному турнірі у Франції Tournoi Maurice Revello. Про це повідомляє УАФ.
Фото: УАФ

У стартовому матчі підопічні Руслана Ротаня перемогли команду Індонезії — 3:0. Тепер же на них чекала зустріч зі збірною Італії, яка також взяла три очки в першому турі, не без проблем обігравши японців — 4:3. Поєдинок проходив у місті Обань.

Перші пів години гри пройшли в боротьбі майже без моментів. А потім збірна України відкрила рахунок: Мартинюк запустив флангом Хланя, який увійшов до штрафного й здорово поклав у дальній кут. До перерви в синьо-жовтих перевірили кіпера Федор і Салюк, в італійців пригадується промах Гіларді з убивчої позиції.

На 53-й хвилині українці подвоїли перевагу — з пасу Федора розкішний дальній удар удався Мартинюку. Пізніше спрямував м’яч у сітку Сікан, зігравши на добиванні після заблокованої спроби Хланя. На 71-й хвилині ще один гол нашої команди організували футболісти, які щойно вийшли на заміну, — Ярмолюк асистував Волошину. Згодом хороший момент упустив Краснопір. Тож у підсумку підопічні Руслана Ротаня впевнено перемагають — 4:0.

Наступний поєдинок на міжнародному турнірі синьо-жовті проведуть 8 червня проти команди Панами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ