Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ООН у справах біженців передала для ВПО Львівщини теплі речі та термоковдри

Допомогу отримуватимуть люди після прибуття на Головний залізничний вокзал Львова, інформує ЛОДА.
Фото - ЛОДА

З перших днів повномасштабної війни Львівський залізничний вокзал став прихистком для сотень тисяч людей. Саме для їхньої підтримки за ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького на вокзалі запрацювала медико-психологічна допомога. Відтоді волонтери щодня зустрічають евакуаційні потяги, якими прибувають люди з різних регіонів України. 

Щоб допомогти людям залишатися в теплі Агенція ООН у справах біженців та партнери передали волонтерам медико-психологічної допомоги теплі речі для ВПО.  Йдеться про 50 комплектів термоковдр, 400 светрів та 342 пари зимового взуття. 

Агенція ООН у справах біженців однією з перших відгукнулась допомагати внутрішньо переміщеним українцям. Ще на початку березня начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з представницею Агенції  Кароліною Ліндхольм Біллінг. Тоді ж сторони домовились про співпрацю, яка досі триває. 

Сама організація надає різні види допомоги переселенцям. Разом з партнерами вони контролюють ситуацію безпосередньо на місці та відстежують порушення прав людини й загрози, з якими стикаються ВПО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ