Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ООС: російські найманці тричі порушили режим "припинення вогню"

Як інформує 27 жовтня пресцентр ООС, ситуація у районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою українськими воїнами.
Фото ООС

Упродовж минулої доби, 26 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували неподалік населених пунктів Мар’їнка та Широкине. Окрім того, у передмісті Авдіївки ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем.

Провокативні постріли не становили небезпеки для життя українських захисників, тож наші воїни вогонь у відповідь не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 27 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша. Втім українські воїни пильності не втрачають і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуючись досягнутих домовленостей, продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням

Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ