Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ООС: російські найманці тричі порушили режим "тиші"

Як інформують у прес-центрі ООС, упродовж 17 квітня збройні формування Російської Федерації тричі порушили режим припинення вогню. На свої збройні провокації противник отримав адекватну відповідь від українських воїнів.

Усі ворожі обстріли зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Так, поблизу Опитного з напрямку населеного пункту Веселе противник застосував автоматичні станкові гранатомети.
Поруч з Гнутовим окупанти обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру.

Для провокацій українських підрозділів, які тримають оборону біля Старогнатівки, загарбники використали великокаліберні кулемети.

Застосовуючи штатне озброєння, українські воїни вчасно припинили злочинні дії російських найманців.

Втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів немає.

Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню, та готові негайно реагувати на можливі загрози з будь-яких напрямків.

На ділянках розведення №1, №2 та №3 ситуація залишається стабільною. Режим "ТИША" дотримується.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу ОС.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

16 квітня збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. Противник відкривав вогонь по позиціях Об’єднаних сил з автоматичного станкового гранатомета. Факт ворожого вогню було зафіксовано неподалік населеного пункту Піски.

За даними розвідки, вчора наші підрозділи, що вели оборонні дії, поранили одного російського найманця.
За минулу добу представниками Національної поліції України в районі проведення операції Об'єднаних сил розкрито серед цивільного населення 3 грабежі, 2 шахрайства, 6 крадіжок, 1 факт незаконного обігу зброї та 8 фактів незаконного зберігання наркотичних речовин. Також виявлено 59 адміністративних правопорушення.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.

Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ