Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ООС: Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована.

Упродовж минулої доби, 1 червня, російсько-окупаційні війська продовжували випробовувати на міцність оборону захисників Кримського, Світлодарска, та Маріуполя. Наші війська вели активну оборону та адекватно відповідали на дії противника. Про це повідомили у зведенні за добу штабу ООС станом на 7:00 2 червня.

Окупанти 33 рази за добу порушували режим припинення вогню, з них 3 рази застосовували важке озброєння. 

В районі населеного пункту Кримське, що на Луганщині, а також на Горлівському напрямку в районі населених пунктів Троїцьке та Луганське ворог вдавався до провокацій, відкривав турбуючий вогонь зі стрілецької зброї. Підрозділами об’єднаних сил вогневі точки противника були швидко подавлені.

В районі Авдіївки та на інших напрямках відзначається застосування окупантами снайперів. Водночас, наші підрозділи вживають низку контрснайперських заходів, не допускаючи активізації снайперського вогню противника.

Активні бойові дії продовжують тривати в районі населених пунктів Чермалик, Павлопіль, та Широкине. Противник двічі застосовував на цьому напрямку важке озброєння - 122-мм артилерію та 82-мм міномети.

За добу, що минула, поранення отримав 1 український воїн, якого оперативно було доставлено до шпиталю, де йому була надана медична допомога.

Упродовж поточної доби втрат наших військ немає. Втрати противника, за даними розвідки, склали 3 окупанта знищено та 2 поранено.

Сьогодні, о 6.10 ранку російсько-окупаційні війська обстріляли із стрілецької зброї КПВВ «Майорське». Постраждалих, на щастя, немає.

Більш докладну інформацію про події, які відбуваються в районі проведення операції буде оприлюднено під час щоденного брифінгу представника Об’єднаних сил.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ