Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ООС: відновлено роботу контрольного пункту «Станиця Луганська»

Як повідомили у пресслужбі Міноборони, від початку поточної доби, 5 жовтня, у районах відповідальності наших підрозділів зафіксоване одне порушення домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, з боку російсько-окупаційних військ. Так, противник здійснив один постріл із підствольного гранатомета поблизу населеного пункту Новолуганське.
Фото ООС

Постріл був неприцільним, тому українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. На інших ділянках лінії розмежування спостерігається тиша.

Окрім того, військовослужбовці Збройних Сил гасять пожежі у районі населеного пункту Шуми на Донеччині. Так, один осередок загоряння вже ліквідовано, гасіння іншого триває.

Також військові допомагають мешканцям Луганщині долати наслідки пожеж, які виникли 30 вересня та 1 жовтня. Зокрема у населеному пункті Воронове наші захисники допомагають місцевим мешканцям розбирати завали у зруйнованих вогнем приватних будинках та на об’єктах селищної інфраструктури.

Відсьогодні, за рішенням Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка, відновлено роботу контрольного пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська». КПВВ функціонуватиме за осіннім графіком — щоденно з 07.00 до 18.30.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ