Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ООС: зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню з боку Росії

Як повідомили у пресслужбі Міноборони, від початку поточної доби, 7 жовтня, у смугах відповідальності наших бригад зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Так, противник відкрив вогонь поблизу Водяного, застосувавши стрілецьку зброю.
Фото ООС

Бойових втрат і поранень серед наших воїнів немає. Ворожі постріли не становили загрози життю та здоров’ю українських військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

У районі проведення операції належно виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, військовослужбовці Збройних Сил України спільно з рятувальниками ДСНС ліквідовують три локалізованих осередки пожеж поблизу населених пунктів Болотене, Катеринівка та Попасна. Від Збройних Сил до гасіння пожеж залучено 130 осіб та 5 одиниць спецтехніки.

У районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано майже 8 гектарів території та передано на знищення 41 вибухонебезпечний предмет.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 2 будинки, ще на 7 об’єктах роботи тривають.

Перебуваючи у готовності до адекватного реагування на будь-які провокації противника, підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ