Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ООС: збройні формування РФ знову порушили режим тиші

Як повідомили у пресслужбі Міноборони, від початку поточної доби, 6 жовтня, у районі відповідальності Оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
Фото ООС

Так, неприцільний постріл із підствольного гранатомета ворог здійснив неподалік населеного пункту Зайцеве. Українські воїни вогонь у відповідь не відкривали. На інших ділянках лінії розмежування спостерігається тиша.

Бойових втрат і поранень серед наших воїнів немає.

Військовослужбовці Об’єднаних сил продовжують допомагати мешканцям Луганської області долати наслідки пожеж. Зокрема, у селищі Воронове наші захисники за три дні опрацювали 42 заявки на допомогу із 90 наданих.

У районі проведення операції належно виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, військовослужбовцями Збройних Сил спільно з вогнеборцями ДСНС локалізовано осередок загоряння площею 7 гектарів поблизу Майорська. Ще триває гасіння пожеж поблизу таких населених пунктів, як Катеринівка, Попасна та Болотене.

У районах уздовж лінії розмежування сторін саперами ДСНС розміновано понад 7 гектарів території та передано на знищення 49 вибухонебезпечних предметів.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Упродовж доби вони відремонтували 10 будинків, ще на 5 об’єктах роботи тривають.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ