Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

"Орест" Козацький продав світлину з Азовсталі на благодійному заході у США

Виручені кошти спрямують на проєкти для дітей ветеранів.

Фото: Мінветеранів

Український ветеранський фонд провів два благодійних заходи у Сполучених Штатах Америки, присвячених роковинам повномасштабного вторгнення росії в Україну, передає Міністерство у справах ветеранів України. 

“Нині ми отримуємо підтримку на всіх рівнях й це дуже важливо для нас. Пишаємось, що можемо організовувати проєкти, які залучають не лише кошти, а й громадян інших країн. Адже війна з росією за сенси нікуди не зникає. Маємо перемогти їх і в цьому. Наступний захід у Вашингтоні (США) за участі Мінветеранів й  Українського ветеранського фонду планується 20 квітня”, — сказала міністерка у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Виконавча директорка Українського ветеранського фонду Наталія Калмикова розповіла, що за рік повномасштабної війни число ветеранів збільшилось з 500 тисяч до понад 1,2 мільйона людей на службі.

"Незабаром вони повернуться до цивільного життя. Маємо гарантувати, що всі ветерани, їхні сім’ї та родини полеглих отримають доступ до послуг та можливостей", — сказала Наталія і додала, що діти ветеранів та полеглих захисників у цій війні платять найдорожчу ціну: "Вони є причиною нашої сьогоднішньої зустрічі. Збираємо кошти на їхню підтримку. Наш світ маленьких героїв. Наше майбутнє. Наша гордість”.

Фото: Мінветеранів

Гості заходу мали нагоду послухати концертну програму, переглянути виставку артефактів війни. По завершенню заходів відбулися аукціони, на яких розіграли пам’ятні лоти. Найбільший ажіотаж серед гостей викликала фотографія Дмитра Козацького з “Азовсталі”. На торгах вдалося залучити близько 500 тисяч гривень на проєкти для підтримки дітей ветеранів.

“Майже у кожного в телефоні є контакт, який більше не відповість. Однак в нас залишились дружини, чоловіки, брати й сестри наших полеглих побратимів, яким потрібно допомогти пройти цей найскладніший етап їх життя. Впевнений, що серед вас, або ваших близьких є ветерани й ви, як ніхто розумієте про важливість підтримки ветеранів та їхніх сімей, — сказав Дмитро “Орест” Козацький. — Сьогодні ви можете допомогти нашим, українським родинам. Добро завжди повертається сторицею, і з такою кількістю допомоги та відкритих сердець я вірю, що в Америки буде дуже щасливе майбутнє”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ