Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Організатору "референдуму про незалежність ЛНР" повідомили про підозру

Мешканці Новоайдарського району, яка підозрюється у причетності до організації "референдуму про самостійність "ЛНР", повідомлено про підозру.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Луганської області. 

"Слідством встановлено, що 11 травня 2014 року громадянка України забезпечила проведення так званого "референдуму" щодо підтримки "Акту про державну самостійність "ЛНР" в одному з населених пунктів Новоайдарського району Луганської області.  До кола її обов’язків входила перевірка документів та видача місцевим мешканцям так званих "бюлетенів" для голосування", - повідомили у прокуратурі. 

За даними відомства, після проведення псевдореферендуму особа разом з іншими членами "дільничної виборчої комісії" здійснили підрахунок бюлетенів та передали їх невстановленим особам з метою перевезення до так званого "штабу", який координувався сепаратистами в смт. Новоайдар Луганської області.

"Наразі жінці повідомлено про підозру  за ч. 2 ст. 110 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває", - йдеться у повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ