Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Органний зал запрошує на концерт у новому форматі

Львівський органний зал запрошує на оновлений формат сімейних органних концертів. 24 липня о 19:00 у Львівському органному залі відбудеться подія «Все, що ми любимо. All we love. Сімейний концерт». Про це повідомляє ЛМР.

Це нова програма у рамках сімейних концертів. Репертуар цих подій – легкий та позитивний, ідеально підходить для відвідування всією родиною. На цих концертах будуть раді бачити батьків із дітьми будь-якого віку, адже тут панує невимушена атмосфера. Діти можуть почувати себе вільніше, ніж на звичайних концертах академічної музики, де діє вікова рекомендація 7+.

Особливість події "Все, що ми любимо. All we love" у липні – в програмі, яку створили Світлана Позднишева та Ольга Стрілецька, талановиті органістки та піаністки. Присутні почують найвідоміші класичні твори, серед яких увертюра до опери "Кармен" Жоржа Бізе, чарівні п’єси Антоніна Дворжака зі сюїти "З богемського лісу", велична "Фортуна" з кантати "Carmina Burana" Карла Орфа, ніжні романси Анатолія Кос-Анатольського, "Прадавні гірські танці Верховини" від Євгена Станковича, запальне  "Libertango" Астора П’яццолли та багато інших шедеврів.

«Варто додати, що всі ці композиції прозвучать у виконанні дуету – органного чи фортепіанного. Погодьтеся, почути та побачити, як грають на органі в чотири руки й ноги буде цікаво і дорослим, і малим», – додають організатори.

Квитки на концерт необхідно придбати лише дорослим, а діти проходять разом із ними безкоштовно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ