Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Оргкомітет назвав продюсерів Євробачення-2017

НТКУ призначила Вікторію Романову та Олександра Харебіна виконавчими продюсерами Євробачення, який пройде в Україні у травні. Стюарта Барлоу також оголошено шоу-продюсером конкурсу. Барлоу має багатий досвід проведення конкурсу, і працював в кількох виданнях шоу з 2011 року, повідомляє сайт Європейської мовної спілки.

"Ми дуже раді, що Вікторія і Олександр офіційно приєдналися до виробництва конкурсу для Києва у 2017 році. Стюарт Барлоу добре відомий всім на конкурсі за його неоціненний внесок протягом багатьох років - також чудове призначення. Стюарт має великий досвід в прямому ефірі телемовлення і є частиною команди Євробачення протягом багатьох років. Він принесе величезний масив знань, що піде на користь протягом підготовки конкурсу", - сказав Джон Ола Санд, виконавчий супервайзер Євробачення.

Вікторія Романова приєдналася до НТКУ в 2005 році. У 2007 вона очолювала українську делегацію на Євробаченні з 2007 року, вона також є заступником генерального директора НТКУ.

Олександр Харебін працює першим заступником генерального директора НТУ з 2015 року.

Нагадаємо, півфінали «Євробачення-2017» пройдуть у Києві 9 та 11 травня, фінал запланований на 13 травня 2017 року. Головною ареною конкурсу стане Міжнародний виставковий центр на лівому березі.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ