Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Осіб, які перебувають у Львівському СІЗО, опитає військова прокуратура

В рамках розслідування справи начальника Львівського СІЗО Богдана Гальчишака, якого учора, 14 березня, затримали на хабарі у службовому кабінеті, опитають осіб, які відбувають покарання у Львівському СІЗО. Про це сьогодні, 15 березня, під час брифінгу повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, передає кореспондент Гал-інфо.

Як зазначив військовий прокурор слідство вивчатиме можливі інші корупційні дії посадовця.

«Ми будемо відпрацьовувати осіб, які зараз відбувають покарання чи знаходяться під вартою в установі, якою керував затриманий. Будемо з’ясовувати чи мали місце у них такі випадки, як вимагання грошей та чи передавали вони гроші затриманому. Ні для кого не таємниця, що зараз в установах для відбування покарань особи, які утримуються під вартою, можуть вільно користуватися Інтернетом та мобільними телефонами, а також мати інші додаткові можливості. Ми думаємо, що це не може відбуватися просто так, без відома керівництва і очевидно за це передають якісь кошти, або затриманому безпосередньо, або іншим особам», - сказав Владислав Савинець.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, начальника Львівського СІЗО Богдана Гальчишака затримали під час  одержання неправомірної вигоди на загальну суму 54 тис. грн.

Через те, що під час затримання у нього підвищився тиск, зараз він перебуває в одній із лікарень Львова під охороною.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) і завтра, 16 березня, Шевченківський районний суд Львова буде розглядати питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ