Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Основи прогнозування в тенісі: секрети перемоги

Теніс - це прекрасний спорт для бетторів, які заробляють на прогнозах.

Останнім часом ставки на теніс в Україні стали популярними і вже практично на такому самому рівні, як, наприклад, ставки на бокс або на футбол. На жаль, не всі беттори вміють складати правильні прогнози. Однак якщо підійти до питання серйозно, то можна ставити на сети, гейми, результат тенісного матчу й отримувати прибуток. Доведеться проявити лише трохи наполегливості та витратити на вивчення стратегії трохи часу.

Види ставок на теніс

Ставлять на теніс за тим самим принципом, що й на інші види спорту. Головне - вдало вибрати букмекерську компанію, вивчити про неї відгуки й уточнити наявність ліцензії на букмекерську діяльність. Далі слідує реєстрація облікового запису та верифікація особистості беттором, що є обов'язковою умовою перш ніж зробити ставку на теніс https://pari1.win/uk/tennis

Варіанти ставок:

  • на гейм - хто зможе взяти його, чи станеться брейк, чи вкажуть рахунок гейму;
  • ставка в сеті - перераховують різновиди ставок за окремими партіями;
  • на фору - різниця за очками (у фаворита віднімають гейм, аутсайдеру плюсують);
  • точний рахунок - підраховується число сетів, які виграні;
  • тотал - число сетів або геймів;
  • на результат події - перемогу.

Перш ніж зробити ставку на теніс, слід розробити власну стратегію. І вона має бути прибутковою. В іншому разі все інше не має сенсу.

Як аналізувати події в тенісі

Щоб провести успішно грамотний аналіз тенісних подій, доведеться проаналізувати окремо складові кожної з подій. Є показники першорядної і другорядної важливості, за якими аналізують учасників і роблять ставки на теніс.

На підставі яких показників проводиться аналіз і складається прогноз:

покриття поля для проведення матчу - показники тенісистів можуть відрізнятися на певних покриттях;

статистика попередніх матчів конкретно взятих учасників вкрай важлива;

особисті зустрічі між тенісистами - можна виявити незручних суперників;

поточна форма тенісистів - для цього доведеться регулярно переглядати матчі і виявляти, хто показує хороші результати на цей момент;

фізична форма кожного учасника - пріоритетний параметр під час аналізу.

За кожним успішним прогнозом ховається велика праця. Тому ставки на теніс робити непросто. Витрачається багато часу і проводиться достатня кількість аналізів, щоб укладати успішні парі. 

Яку вибрати стратегію 

Мало знайти або розробити стратегію - її слід вдало застосовувати і тоді ставки на теніс в Україні виявляться вигідними. При грамотному використанні виграш не за горами. Більшість бетторів роблять здвоєні ставки - на 1 подію 2 ставки відразу. Коли спрацює одна ставка, принаймні не відбудеться програш, зайдуть обидві - подвоюється депозит. Ще бетторам подобається ставка на фоварита, який програє сет. У разі, коли спочатку фаворит поступається за рахунком, коефіцієнти на його перемогу зростають. І це потрібно використовувати. Адже він має відігратися і перемогти у 2-му сеті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ