Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Останнім часом вартість майна у Львові зросла в декілька разів, – І. Кулинич

У Львові в останній роки в декілька разів зросла вартість квадратного метра комунального майна, як його оренди, так і продажу. Про це під час прес-конференціїсьогодні, 30 січня, повідомила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

«Дуже важливо зазначити те, що у нас в декілька разів, якщо дивитися в динаміці, збільшилася вартість квадратного метра комунального майна, як щодо оренди, так і щодо приватизації. І політика управління комунальної власності міста в 2012 році і в наступні періоди полягає саме в тому, щоб здійснювати продаж комунального майна і оренду, виключно на засадах конкурсу і на проведенні аукціонів.

До прикладу, в 2012 році було проведено 12 результативних аукціонів. Але найбільш показовий приклад – це продаж об’єкту по вул. Дорошенка, де ціна зросла практично до 24 тис. грн. за 1 кв. м, тобто від 5 тис. грн. до 24 тис. грн. Об’єктів таких є багато, в 2013 році також уже був проведений аукціон і продано було 2 об’єкта. Тому управління буде скеровувати всі свої зусилля саме на такий вид діяльності – на відкритість, на конкурс, на аукціон для того, щоб забезпечити надходження до міського бюджету», - повідомила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ