Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Отримав ушкодження не сумісні з життям: через вибух на Львівщині загинув чоловік

На Львівщині поліцейські розслідують обставини вибуху, внаслідок якого загинула людина. Про це повідомили увечері 31 березня у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото Поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці, від травм, отриманих внаслідок вибуху, помер 47-річний мешканець одного з сіл Львівського району, на подвір’ї якого сталась подія.

31 березня о 17.15 у поліцію надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Львівського району стався вибух, внаслідок якого постраждала людина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримав 47-річний місцевий мешканець, на подвір’ї якого сталась подія. Чоловік від отриманих травм помер на місці події.

Також попередньо встановлено, що вибухнула, ймовірно, ручна граната РГД-5.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва .Пустомитівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) з приміткою «самогубство» та ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, призначені експертизи - правоохоронці встановлюють усі обставини події, а також походження боєприпаса.

На Львівщині через вибух газу зруйновано будинок

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Дрогобичі під час конфлікту з жінкою чоловік підпалив будинок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ