Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Палац Хоткевича запрошує на виставку художниці Olvia "Космічні експресії"

Із 15 червня по 2 липня у галереї "ХотАртХол" Палацу Хоткевича відбудеться космічна подорож-виставка разом з художницею і співачкою Ольгою Баландюх (Olvia). Виставка проходитиме в межах підтримки збору коштів на нижній поверх галереї "ХотАртХол" у Палаці Хоткевича. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Цей проєкт цілковито присвячений реальним космічним об’єктам. Захотілось створити науково-космічну експозицію, щоб познайомити людей ближче з космічним світом, поширити інформацію про цікавий світ астрономії із застосуванням художнього мистецтва. Стиль виставки я б охарактеризувала як абстрактний реалізм. Поруч з кожною роботою є опис з поясненням цього об’єкту і детальна інформація, яку можна знайти за допомогою QR-коду. Крім того, я створила невеличкі абстрактні відео і музику до них, які репрезентують Космос. Їх теж можна буде побачити у почути у галереї "ХотАртХол", - розповідає про виставку мисткиця.

OLVIA (Ольвія, справжнє ім’я - Ольга Баландюх) — співачка, художниця, модель, викладачка вокалу та скрипки. Учасниця талант-шоу «Голос країни» (10 сезон, команда Тіни Кароль), учасниця молодої опери "Ukraine - Terra Incognita", учасниця міжнародного джаз фестивалю Jazz Bez XX. Як художниця і фотографиня брала участь в низці мистецьких та фотовиставках і фестивалях. Мала ряд персональних виставок.

Персональні виставки:

- проєкт "Ефемерність буття" в арт-центрі "Щось цікаве" м. Львів (2017);

- проєкт "Простір" в галереї "Бункермуз" м. Тернопіль (2018);

- проєкт "Простір" в галереї ЛНАМ м. Львів (2018);

- проєкт "Простір" в Pavlovka Art Gallery м. Київ (2018);

- проєкт "Простір" в музеї історії Трускавця у м. Трускавці (2018);

- проєкт "Простір" в палаці мистецтв у м. Дрогобичі (2019);

- проєкт "Синтез просторів" в арт-кафе "Стоп-кадр", МСУМК у м. Луцьк (2019).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ