Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Палац Хоткевича запрошує на виставку наївного мистецтва

4 березня о 17:00 в Палаці Хоткевича відбудеться відкриття виставки "Transformations" з кураторською екскурсією. Вхід на подію безкоштовний. Про це повідомили у ЛМР.

«Наївне мистецтво вважається мистецтвом самоуків, що не мають вищої художньої освіти. Але чи так це в сучасному світі? Де та межа коли наївне "дитяче" мистецтво, не затьмарене академічними кліше та штучним інтелектуалізмом, перетворилось в сучасне чи концептуальне мистецтво? Чи залишились кордони котрі ділять мистецтво на стилі?

Виставка "Transformations" – це про рефлексії і роздуми про світ сучасного мистецтва, зміни, котрі впливають на його розвиток, та роль митців в сучасному контексті розвитку світового мистецтва. Через призму різноманіття представлених картин ми спробуємо прослідкувати шлях українського сучасного наївного мистецтва», – розповідають організатори.

На виставці представлені роботи, авторами яких є 12 сучасних митців: Анатолій Квітка, Анна Кривич, Євген Барабан, Ілля Бел, Ірина Рилач, Ірина Дунаєва, Марія Городельська, Олександра Клітіна, Олександр Ляпін, Тоша Ігнатенко, Ярослава Школьна та Leo Limanenko.

Кураторка – Олена Єрмоленко.

Оглянути експозицію можна буде до 31 березня.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ