Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Патрульні Львова затримали грабіжників, які обікрали двох львів'ян

Сьогодні, 27 березня, вночі патрульні Львова затримали грабіжників, які обікрали двох львів'ян. Одного постраждалого чоловіки побили і забрали телефон моделі Iphone 6S, у іншого - викрали рюкзак.

Як з'ясували правоохоронці, двоє невідомих осіб побили заявника на вулиці Стефаника та викрали в нього мобільний телефон моделі Iphone 6S.

Екіпаж патрульної поліції Галицького району 2 батальйону виявив на вулиці Зерновій двох осіб, які підходили під орієнтування. Коли чоловіки побачили автомобіль поліції то почали розбігатися в різні сторони. 

Один з втікачів викинув щось під автомобіль, згодом з'ясувалося, що це викрадений мобільний телефон. Патрульні затримали осіб, ними виявилися вже судимий за розбій з проникненням 41-річний мешканець Львова та 48-річний чоловік без постійного місця проживання.

На місце затримання прибув потерпілий, який впізнав нападників. Також, чоловіки мали при собі рюкзак з речами, які були викрадені цієї ж ночі з одного із закладів Львова.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Речовий доказ, а саме мобільний телефон – вилучив експерт. Справу передали слідчим Галицького відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ