Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Патрульні рятують водіїв зі снігових пасток на Львівщині

Патрульні викликали дорожню службу, яка обслуговує згадану ділянку дороги та евакуатори

Фото: Depositphotos

Патрульні на Львівщині продовжують надавати допомогу водіям, що опинилися у снігових пастках.

Про це у фейсбуці повідомляє патрульна поліція Львівщини.

На автодорозі Львів — Краковець патрульні 2-го батальйону Андрій Ригель та Олег Процик виявили автомобіль Peugeot 208 у кюветі.

37-річна мешканка міста Дніпро сказала, що не впоралася з керуванням. Вона попросила допомоги у пошуку евакуатора, оскільки не місцева і не орієнтується.

Зважаючи на погодні умови, патрульні запросили жінку та її доньку у службовий автомобіль зігрітися. Тим часом, наші колеги знайшли евакуатор, подбали про безпеку дорожнього руху під час витягання автомобіля з кювету.

Другий випадок стався зранку наступного дня. Той самий екіпаж на тій самій дорозі, прямуючи на квадрат патрулювання, виявив вантажівку, що застрягла у відбійнику.

Це ускладнило рух для інших транспортних засобів, тому довелося діяти якомога швидше. Андрій та Олег залучили снігоприбиральну техніку на допомогу, відтак вдалося витягнути автомобіль з пастки.

Напередодні в обід на автодорозі Жовква — Червоноград, патрульні Юрій Лещак та Вадим Шоп'як помітили два автомобілі, що кілька хвилин до цього з'їхали у кювет.

Водії повідомили, що на дорозі утворився перемет. Патрульні викликали дорожню службу, яка обслуговує згадану ділянку дороги та евакуатори.

В одному із автомобілів перебувало двоє малюків. Їх зігріли у службовому автомобілі.

Патрульні забезпечували реверсний рух, під час роботи евакуатора.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ