Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Переходив дорогу і попав під колеса: поліція встановлює особу загиблого пішохода

13 березня близько 20:33 год. на автодорозі "Київ-Чоп" в с. Солонка Пустомитівського району, мешканець с. Давидів Пустомитівського району 1981 року народження керуючи автомобілем марки "Hundai Sonata", здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Внаслідок ДТП невстановлений пішохід (чоловічої статі) від отриманих травм помер на місці події.

Обставини події та особа померлого встановлюються.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода трапилася 13 березня близько 20.30 в селі Солонка.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Hundai Sonata», 39-річний мешканець одного з сіл району, скоїв наїзд на невстановленого пішохода віком близько 60 років. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та особу загиблого чоловіка.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ