Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перша ліга з баскетболу: львівські команди завершують сезон поразками

БК «Львів-УАД» та БК «Віта-Агро» програли свої матчі учасникам плей-оф. У суботу та неділю, 31 березня та 1 квітня відповідно, львівським командам протистояли «Тернопіль-ТНЕУ» та «Старлайф» (Чернівці).

Спорткомплекс ТНЕУ 31 березня побачив поразку «Львів-УАД» від господарів 54:102. У перших трьох чвертях львів’яни не могли навіть наблизитись до показника набраних очок тернополян: 29-10, 28-10 та 26-9. Лише у четвертій втомлені гравці «Тернопіль-ТНЕУ» дозволили гостям перемогти з рахунком 19-25. У складі «Львів-УАД» найрезуьлтативнішим став Олег Юзефчик – 22 очки; Віталій Бєлла здійснив 8 підбирань. Фінальна сирена цього матчу засвідчила перемогу тернополян з доволі таки розгромним рахунком.

Недільний матч цих команд, як і в попередній день, завершився перемогою «Тернопіль-ТНЕУ». Господарі знову набрали понад 100 балів, а матч завершився 105:64. Львів’яни вдруге за два дні обійшлись меншою кількістю гравців, що, можливо, вплинуло на фізичний стан команди. З 26 очками у турнірній таблиці Групи 3, «Львів-УАД» зайняв сьоме місце.

На щабель вище фінішували баскетболісти з «Віта-Агро». П’ять перемог у 24 матчах дозволили зайняти шосту сходинку в турнірній таблиці. Втім, як і «Львів-УАД», команда поступилась у фінальних турах. На паркеті ОДЮСШ (вул. Самчука, 8) БК «Віта-Агро» поступилися чернівецькому «Старлайфу». 53:87 – підсумковий рахунок суботнього матчу. Дабл-дабл Олексія Воркуна (10 підбирань + 11 очок) не допомогли господарям, адже у складі гостей феєрив Василь Федоряк: просто неймовірні 23 підбирання та 29 набраних очок.

У недільному матчі боротьби було уже більше, однак програна з різницею у 10 очок перша чверть у підсумку не дозволила наприкінці гри спробувати схилити шальки терезів на свій бік. Не в останню чергу завдяки великій кількості кидків з штрафної лінії, а їх було аж 28, чернівчани перемогли знову. Відігравши основою близько 180 хвилин, БК «Старлайф» (Чернівці) переміг 75:58.

31 березня

БК «Віта-Агро» (Львів) 53:87 БК «Старлайф» (Чернівці)

БК «Тернопіль-ТНЕУ» 102:54 БК «Львів-УАД»

1 квітня

БК «Віта-Агро» (Львів) 58:75 БК «Старлайф» (Чернівці)

БК «Тернопіль-ТНЕУ» 105:64 БК «Львів-УАД»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ