Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перший матч у новому році «Карпати» зіграють без Кравця та Даушвілі

Тренерський штаб львівських «Карпат» у грі в рамках 17-го туру Прем'єр-ліги проти одеського «Чорноморця», який відбудеться 5 березня 2016 року (базовий день), зіштовхнеться з двома кадровими проблемами дисциплінарного характеру.

У гостьовому матчі проти донецького «Шахтаря» гравець «Карпат» Василь Кравець отримав попередження, яке стало для лівого крайнього захисника «зелено-білих» четвертим у сезоні і тепер він змушений пропустити наступний поєдинок національного чемпіонату.

Окрім того, в матчі з «моряками» не зможе допомогти своїм партнерам і опорний півзахисник «левів» Муртаз Даушвілі. Грузинський легіонер карпатівців отримав пряму червону картку у гостьовому матчі 15-го туру проти дніпродзержинської «Сталі». Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України покарав Бубу дискваліфікацією на три матчі. Першим поєдинком була гра з донецьким «Олімпіком», другим – проти ще одного клубу зі столиці Донбасу «Шахтаря». А третю гру Муртаз пропустить вже навесні, коли «Карпати» завітають до Одеси. 

Натомість у Південній Пальмірі зможе допомогти своїм партнерам правий крайній півзахисник «Карпат» Павло Ксьонз, який через перебір «гірчичників» пропустив останню гру «зелено-білих» у 2015 році з «Шахтарем». 

Що ж до «Чорноморця», то у одеської команди на гру з «Карпатами» дискваліфікованих футболістів також буде двоє. В матчі перенесеного 12-го туру проти київського «Динамо» дозволений ліміт попереджень перейшли півзахисник Сергій Петько та нападник Дмитро Коркішко.

З цієї ж причини у матчі молодіжних команд тренери і «Карпат», і «Чорноморця» не зможуть розраховувати на своїх півзахисників – Іллю Михайловського та Ігоря Сурника відповідно.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ