Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Перший сильний снігопад на Волині спровокував аварію

Перший сильний снігопад вчора ввечері на Волині спровокував істотне ускладнення на дорогах. Зокрема, у Луцькому районі трапилася ДТП з постраждалим.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомив власкор Гал-інфо.

За інформацією управління ДСНС у Волинській області, у селі Пірванче Луцького району внаслідок несприятливої погоди вантажівка злетіла у кювет. В автомобілі перебувала людина, яка потребувала допомоги лікарів. Рятувальники відбуксирували фуру на безпечну ділянку дороги. 

Тим часом до зими готуються і комунальники. Вчора ввечері і сьогодні вночі їм довелося "складати перший іспит". Зокрема у Луцьку для зимового утримання доріг готові 20 одиниць техніки.

"На складі підприємства «Луцькспецкомунтранс» вже знаходиться 254,7 тонн солі з антизлежувачем, 1610,56 тонн піщано-соляної суміші, 1230,337 тонн щебенево-соляної суміші для обробки доріг та тротуарів. Вчора випав перший сніг і спецтехніка одразу працювала над очисткою та посипанням вулиць. Дороги сьогодні у хорошому стані. Проте, у мене є зауваження щодо необхідності кращого прибирання тротуарів", - заявив мер Луцька Ігор Поліщук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ